Huller ombuller tankar..

Hon är ny, ser direkt det jag undviker att ta upp. Hon säger att hon står bakom mig.
Allt som skett den senaste tiden skulle ha skett förr eller senare, men det var absolut hon som snabbspolade.
Hon vill tro att det handlar om hon o mig, men i själva verket handlar det om henne o honom o framtiden där. Men så är det. Alltid såna som jag som hamnar i kläm, antingen klämmer man oss med flit eller så råkar hon göra det när hon mår psykiskt dåligt.

Offer, de riktiga offrena är de som råkar illa ut för våldsmän, fattigdom, krig. Inte dem som "gör sig själva till offer" när de inte vill stå för vad de ställt till med.

Men ur psykologiska termer kanske man kan vinkla det o säga att Jo, men visst är hon lite offer oxå.

Vad som än sker, vad som än händer som kommer det aldrig att ske igen. För hon o han har gått way 2 far. Och hur mycket ska en människa behöva stå ut med?! Det är mest honom jag tycker synd om. Även om han är stark o trygg så vill man inte att han ska ha det så här.


Young and Restless...?

Idag gick vi upp tidigt hela familjen. Barnen har kommit in i fel dygnsrytm o vaknar på tok för tidigt sent på kvällen för att sedan inte vilja somna om förrän långt in på natten. Båda barnen gör samma sak! *Gah* Så i morse gick vi upp klockan 09.00 o nu för en stund sedan fick de sova lite lunch. De måste komma tillbaka till den normala rytmen som passade både barn o vuxna bäst.

Promenerade till centrum idag för att köpa lite nässprays, salvor o åter salvor till både barn o vuxna. Jag ska börja köra med solskyddsfaktor o se om den är så bra som de säger. Det finns ju inga anti-rynkkrämer som tar bort rynkor, men däremot rekomenderade läkare "Solskyddsfaktor" för att de hade bättre verkan. De tog inte bort rynkor men de förhindrar att man ser ut som ett russin =) Har tolkat lite själv utifrån det jag hört.

Nu låter jag lite motsägelsefull kanske? Men jag solade även 15 min. Är alldeles blek o solar inte ofta. Det räcker med en ggn så känner man sig fräsch, håller ni inte med!


Nu som sagt sover både barn o make, det är skönt att ha lägenheten lite för sig själv. Innan jag träffade min man så älskade jag att sitta uppe ensam o vara ifred med mina egna tankar, när jag sedan träffade min man så hatade jag ensamheten, blev deppig på en ggn, men nu kommer den där ro-givande känslan tillbaka, det är skönt att få vara ifred, slippa tänka på andra runtomkring...Alla kvinnor borde få ha en sån dag.! Killar rymmer på fotboll o vi kvinnor sover ner våra män/barn o njuter sedan :D haha!!


Hjälp! Jag har slutat sakna

Vad gör man när man slutar sakna? När man gått ifrån att en ggn i tiden trånat efter något o verkligen visat hur besviken man blivit då man inte fått det man önska/behövde/ville ha det till att inte bry sig eller ens förvänta sig något, sakna vaddå? Vad gör man då?

Just så känner jag denna stund. Samtidigt känns det som om man känner så lite i onödan eftersom man inte tror att det uppfattas på samma sätt hos andra. Men vad ska man göra? Är det så här livet ska vara? Är det nu man ska börja vänja sig vid förändringen? Om jag ska vara ärlig så skrämmer förändringar (i alla fall som denna) mig lite.

Det bubblar upp så mycket tankar o varför ska man tjaffsa för...ORKA?!

Missuppfatta mig inte. Det är underbart att ha barn o de är världens finaste. Men det är först nu som jag ser o känner förändringarna det medför. Hur gör andra för att få tid? Hur känner andra som är i samma sits?

Hjälp! Jag har slutat sakna..!

Snart är det Julafton!!

Hur ska ni fira eran Jul?

För våran del blir det mormor o morfar på julafton o på Juldagen är det bestämt av mannen min att vi ska ta det lugnt o bara låta barnen få leka med sina leksaker. Skönt som omväxling, förra året var det så mycket att pyssla med, man skulle iväg till ett ställe tidigt på morgonen o sedan skulle man till ett annat strax därefter och ALLTID var det någon som skulle bjuda över/bjudas över på Juldagen. Usch, hehe, i år är det lugnare o det passar en tvåbarnsfamilj som oss MYCKET bra.


Den yngsta lilla flickan sover o maken håller på att sova ner den äldsta. Därefter ska vi fika o klä granen o bara mysa. Njuta som bara den.

Tittar på Bingolotto uppesittarkväll, det är ganska så mysigt faktiskt. Man vill ju ha det där juliga o det kommer inte med "scrubs" precis. hih



Nå, vad kan jag mer säga?

Jo, idag har det slagits in paket o tagits hand om barn. I morrn på Julafton ska mannen lubba ner till centrum o handla det sista som man SÅKLART alltid glömmer ;)


Det får vara allt för mig ikväll....


Avskaffa ordet "missfall"!

Ordet missfall ger en så ful klang när kroppen stött ifrån ett foster i tidig vecka ex. Missfall? Ett barn är det ju,
När man är gravid använder man sig av termerna "jag väntar barn", jag har ett barn i magen, jag ska få barn".

Benämningen "missfall" i mina öron klingar som en grej som inte blev till, något som föll bort, en geleklump. något som inte är menat att bli till? ? ? ?

Jag vet inte hur jag ska beskriva det men jag tror att många håller med om att det är ett fult ord.

Man förlorar ett barn, det är bevisat att redan i vecka 6 så har det delar utvecklade som gör att man ser att det är en liten människa... Det kommer en tjej i som säger: Jag har fått missfall..... I vilken vecka var du? (( Varför ens fråga det?)))
I vecka 7 svarar tjejen...


Nä usch det blir bara massa ordbajs, missfall är fel ord... Man förlorar ett barn! PUNKT SLUT!

Annars då?

Dagen har varit underbar. Låter inte idioti förstöra för mig o efter idag så tänker jag inte ens lägga ner någe mer tid att skriva ordet..."2 ggr"



Mina barn är ljuset i mitt liv, min man håller i ljuset o han bärs av Gud...


Vi har inte gjort någe speciellt idag, vi har lekt i lekrummet, ätit, o sedan har barnen sovit middag o badat. Stora tjejen gillar inte att bada..vet inte varför?! Den andra tjejen älskar det....Tänk så olika de kan vara...fast iofs, när jag tänker efter så var det tvärtom tidigare.

IDag har vi skickat efter inbjudningskort till dopet i februari 09. 500kr gick alla korten på. Hujedamejj! Men det är värt det. Våran lilla tjej ska ha den bästa o minnesvärda av dagar =) Dessutom fyller hon år några dagar innan dopet så...Ne, vi ska minsann lyxa till det... Ska tillsammans med min väninna "utbildad bagare" baka den vackraste prinsesstårtan någonsin.. I alla fall som hon o jag gjort tillsammans..:D Det ska bli sååååå kul!!! Måste skicka efter lite stuff från " www.tartdecor.se " :)

Mannen kom btw hem redan 15:15 idag så dagen var inte alldeles för lång utan honom. Samma tid i morrn.


I morron ska vi träffa barnens mormor o storatjejen ska visa hur duktig hon är på att gå..lite stora skor men tjejen gör det bra =)


Nå usch, nu ska snart mannen vakna (05) så det är väl dags för mig att sova nu...menar, barnen vaknar vid 06:30 o ska man orka med dagen som planerat så gäller det att vara "fit for fight"


Någon som orkar kommentera min blogg? Vore sweet!

Kram o god natt

Jahapp, lätt att skylla ifrån...

Man blir bara mer o mer häpen..o inte på positivt sätt.

Nu vill man göra det till att "vi inte kommit överens" istället för att stå för att man ställt till det? Lätt att skylla på en ingift person än att stå för det man gjort... Varför är det så?

Jag lever i en amerikansk dramafilm...

Ska jag skilja mig bara för att jag o min man inte kommer överens varje dag? Hallå! Ska jag säga bye bye till alla mina underbara vänner för att de inte gillar alla sidor hos mig??? Olikheten är ju det som gör människan..eller? Tänk om alla prata/tänkte/va lika...vad tråkigt det skulle vara då!

När man sedan låter det påverka andra...nä..varför inte kasta sten i glashus på en ggn? Det går fortare men slutar detsamma...i KATASTROF!.. Ingen vinst liksom.... Men vem är jag att säga det? Jag är ju den där personen som är ingift....


ORKA!


Kläder jag skickat efter!

www.lovestore.nu










Så fint om man vill överaska sin älskade! För oss som gillar det där lilla extra =) Rosa med spets är inte alltid så sexigt...Enligt min åsikt är Rosa Spets fjompigt. This is the real stuff !





Promenader i stan...

Klockan 14:13 tog jag o min kusin tåget till stan. Det var dags för shoppingrundan som man väntat på heela veckan! Massa pengar hade man o tänkte att nu skulle man unna sig något fint. Denna dag skulle det bli sexiga underkläder.

Vi stannar först på söder o äter en lätt lunch som bestod av Ceasarsallad med ett glas vitt. Pratade massa o skrattade tills vi bestämde oss för att gå ut i regnet o leta butiker med fina underkläder. Vi tappade dock suget efter att ha känt den kalla vinden mot kinderna våra. Åkte tillbaka in till stan o kikade på drottninggatan i alla butikerna där. PUB, NK, Gallerian...a, Lindex, HM o till o med kappahl tittade vi in hos. Men nej... Gick en längre bit o upp till Pistill.."erotikbutik" o letade där.. men nej... Vad kräsna man kan vara.

Efter 5 timmars promenader o letande så bestämde vi oss för att gå på Åhlens o hemköp. På hemköp flamsade vi oss o gjorde narr av endel dryga personer som befann sig där. SÅ KUL! haha...
Där blev det i alla fall Julmust, Riesen, Ahlgrensbilar o 3 Kiwis...

Det var hur underbart som helst att få komma hem sedan, lägga sig i soffan o se IDOL. Barnen var extra mammiga då jag kom hem "mormor hade passat dem" så massa kramar fick jag o de gick efter mig vart jag än gick..*sött*

Badade dem och borstade deras tänder, matade dem o sedan 22 har de sovit :) I morrn är det 30:års kalas , ska bli så kul !!! Massa god mat o tårta ;) Får njuta i morrn dåra o träna hårt pass på söndag :P

3 år snart..

Jag har 2 underbara tjejjer som kom till ganska så nära inpå första barnet. April 07 kommer lilla Elsa och januari 08 kommer lilla Fanny. Prematurer såklart, det skiljer 9månader o 1 vecka mellar Elsa o Fanny.

Älskar dem så mycket o jag är lycklig. Men jag saknar Isa o det kommer man alltid göra.



Prinsessorna som får en att vilja ge dem hela världen.!

Jag är en änglamamma..

Först vill jag berätta att jag är en av den lilla procent kvinnor som bär på 2 livmödrar. Hos endel kvinnor fungerar inte båda men hos mig så funkar båda två så att säga. Jag har en skiljevägg mellan dessa och livmödrarna har varsin livmodertapp. Första graviditeten var det så att de arbetade i symbios med varandra. Jag var "normalt" gravid i den vänstra o den högra var fylld med fostervatten. Detta är till o med komplicerat för mig att förstå riktigt, endel kallar detta för "missbildning" men jag vill se det som unikt/speciellt. Hur kan man kalla något som livet börjar i för missbildning? Fine, man ska bara ha en livmoder, men jag har välsignats med 2.


Änglamamma....

2006 var dödens år. Sjukhusen hade inte varit med om maken om så många dö-födslar och jag var en av dem som räknades in i den kategorin.  Jag har förlorat en dotter....

(januari 06) I vecka 31+2 kom jag in till förlossningen med värkar och man undersökte mig o konstaterade att livmodertappen var helt utplånad o jag var öppen 3cm. Som 21åring o förstföderska hade man noll koll, man visste inte mycket. Det som skedde var att en läkare kom in o sa: DU SKA FÅ EN BROMSSPRUTA SÅ VÄRKARNA AVTAR

Okej tänkte jag o de kom in med sprutan o jag låg o skaka ett tag för det är tydligen någon slags reaktion av medlet.
Får ligga kvar på vårdavdelningen ett par dagar o får sedan åka hem för att vila. Barnet kan komma när som helst.

För att göra en tragisk historia kort.

i vecka 34+2 kommer jag in till förlossningen, orolig över att min bebis inte rört sig under hela dagen. De lyssnar efter hjärtslaget o säger "vi kan inte hitta något hjärtljud" vi måste titta på Ultraljud.
Vi promenerar den långa korridoren.. Jag är oviss, gör som läkarna säger.

Lägger mig på britsen o läkaren visar bebisen på skärmen...


"Gråter när jag skriver men jag vill berätta"

Jag ser min dotter, läkaren tar min hand o säger att hon är död. Jag hamnar i chocktillstånd o vänder mig mot pappa som följt med mig. Tårarna faller, jag ringer min man på jobbet o får bara ur mig: "Hon är död"....
Min pappa har gått ut för att ringa mamma..han gråter oxå..

Jag skriker o gråter till läkaren : JAG VILL FÖDA NU!
Men de säger att jag borde vänta tills dagen efter..

klockan 08 dagen därpå..sätter de igång mig.och jag får föda normalt...efter ett par timmar har jag min dotter i famnen. Mörkbrunt lockigt hår, 44cm/2190gram.  Det finns inga ord, musten har gått ur mig. Jag är där, fast ändå inte.


2006 - - Den 14 Februari "Alla hjärtans dag" slutade min dotters hjärta att slå
Den 15 Februari höll jag henne i min famn.
Den 10 Mars begravdes hon. En mor fick ta adjö av sitt barn.

Isadora Eden (Efter Edens lustgård) Majlöv ,
Mamma älskar dig. Och en dag ska jag få träffa dig.!
Saknaden är enorm o du finns i mitt hjärta o mina tankar. Förevigt.!


GE PLATS ÅT BULLMORSAN!!!

24årig tjej med 3 graviditeter i bagaget. Bor i förorten "den finare delen" o har god ekonomi. Visst vill man ha mycket pengar o vara helt oberoende, men om jag ser på mitt liv idag så skulle jag inte ändra något.
Jag är villa-barn i själen o ska i framtiden skaffa ett hus tillsammans med min sambo. Jag vill bo lite på utkanten av stan men inte ända ut på landet. Är ingen lant-människa men inte heller någon storstadstös.

Madicken stuket...mmm, det är något som tilltalar mig, mycket vitt, lite ljusblått...*drömmer*

Från o med år 09 ska jag däremot lägga lite mer pengar på att komma tillbaka o det ska bli spännande o kul, aningen nervpirrande oxå då man varit mamma i snart 3 år o inte lämnat hemmet utan barnen...


Mitt första inlägg...

Blir längre i morrn :)

Började med att kika i "blondinbellas" blogg o såg en länk till en internetbutik med hur coola o fina klänningar/kjolar som helst! Det bästa av allt...DÄR KAN JAG HANDLA!!! haha...


Hörs i morrn då!

Natti natti


RSS 2.0