IDIOT!

Idag, ja det är en bra dag på sätt o vis. Samtidigt som man kan sörja endel!

Fick veta något som jag bara längtat efter att få veta.

I ett förhållande ska man stötta varandra och lyssna på varandra BLAND ANNAT. Men om en bara klagar på den andra HELA JEVLA tiden och inte ser något positivt alls. Samtidigt får man Den andra att känna sig Dum och som en riktig looser. VAD ÄR DET FÖR LIV????? Det är bara en person som styr o ställer, klagar och begär. Medans den andra sitter och bara tittar...

Så idag ÄNTLIGEN har man brutit med varandra. Men då är det den partnern det är synd om, den som vill satsa o försöka mera för denna partnern har ju inte skött sig som den ska i förhållandet... EH??? Detta är även den partnern som blitt kränkt, dumförklarad av den som denna partnern älskar... ÄR KÄRLEKEN BLIND ELLER???


H*n älskar inte dig, du kämpar i onödan! När Partnern ser fel o åter fel hos den andra o inte älskar en tillräckligt för att viga sitt liv åt denne då är det inte kärlek! STACKARS DIG! Jag hoppas du kommer till insikt snart, du betyder för mycket för att vi andra inte ska bry oss.!

Släpp ****** nu!



Vll påpeka att partnern som blitt dumförklarad o klagad på är den finaste , snällaste, goaste och bland de mest lättomtyckta personerna jag träffat. Dumpa skitnissen nu!

Hjärnan snurra men Hjärtat Vann!

Har i ett par jobbiga dagar funderat över tanken "vem ska bli gudmor åt Fanny". Och idag vann Hjärtat.
Mina syskon är underbara på alla sätt o vis. Jag vet därför att de älskar och kommer finnas där för mina barn på alla sätt o vis.
Men jag har sedan ett år tillbaka träffat ännu en mysig person eller personER ska jag kanske säga. Och det kändes bara så rätt att göra denna person till Fannys gudmor. Och idag meddelade jag henne om det och hon är jättespänd o glad över det.
Jag tror på den här vänskapen så jag har ingen anledning att inte kunna välja henne som Gudmor. Dennis barndomskompis fru är det med andra ord. Det är så fina människor och ja, kanske hade valet lite med att jag trivs så bra med dem men jag kan heller inte se en annan orsak till att man inte skulle välja en sån person då.

Inte som om de ska adoptera våra barn så fort det händer oss något. De ska finnas där som stöd o hjälp om vi behöver..typ nått sånt.

Hm... Min mor är gammaldags o undrade väl en sek varför jag inte valde någon som var släkt med Fanny... men kollar man runt i världen så väljer många sina vänner oxå... aja, som sagt. Gammaldags. Syskonen är alltid något till mina barn =)



Ordbajs =)


Nu ska jag träna på Orbitrekken. Tränar ikväll när DEnnis kommer hem oxå... :) har ökat till 15 min per ggn nu... dock står jag bara 10 min på dagarna, när dennis är hemma kan han vakta barnen medans jag står.



Nåja..

Skriver mer later =)


Måndag..

Snö o kyla, INGE MER!!!

Gick upp tidigt för att gå o hämta mitt paket som innehöll Fannys dopklänning. Den var inte exakt som jag väntat mig men den var otroligt vacker i alla fall.
Därefter fikade jag med DEnnis innan han stack till arbetet o därefter har jag skött allt här hemma helt själv.

Fick iofs fin-besök av småsyskonen klockan 18 o de stannade här till 20.30 å det var ju perfekt för då hade barnen fått leka av sig lite o blivit lagom trötta för att sedan kunna sova =)

Fanny somnade klockan 21:30 o ELsa somnade 10 min senare. Hoppas de sover hela natten nu.

Ytligt sätt då? Ja, idag vägde jag stadiga "?0,8kg" (på morgonen) Vart chockad samtidigt som det var förståeligt.
Jag är väldans ytligt nöjd i alla fall! Men nog får man se upp lite nu så man inte njuter av det för mycket.

Bla bla


Var på middag i lördags hos J, E och A. E är Dennis barndomskompis. Det var megasupertrevligt faktiskt. Så underbart när man hittar andra par som man passar ihop med så bra.
De kommer på lördag oxå, deras lilla tjej A är så himla söt. Elsa o A lekte jättemycket, sprang efter varandra o skrek på oss o gjorde andra konstiga läten! A tyckte om Fanny oxå o skulle krama o hålla hennes hand. hihi


Nu ska jag se tv...kanske skriver mera later


Natti natt annars =)

33Personer

Så många blir vi här hemma på lördag! Är det kalas så är det eller vad säger ni :)

Vi har bestämt att vi ska ha som "öppet hus" fast mellan fasta tider. Om alla kommer på en ggn så blir det explosion men om man liksom kommer med mellanrum så blir det enklare =) Har jag inbillat mig i alla fall.

33 personer = 11 familjer =)  det är hälften av alla dem som ska komma på dopet =) då blir vi ca 62-63personer. COOOLT VA!!!  Mycket presenter till Fanny, nästan så man slipper handla själv ;) hoho!!

Ska baka o dekorera tårta till både födelsedag o dop, ska bli så skoj!





Matlust till 25%

Japp.!

Igår gjorde jag i ordning Pasta o köttbullar för det är något jag inte äit så ofta "av någon fix-ide´anledning" så när jag tillagar det är det verkligen för att unna mig. I detta fall kunde jag inte komma på ett bättre sätt att få energi på men så äter jag köttbullarna först "som alltid" för att sedan hugga in på pastan.. MEN NEJ, det smakade inge bra "ändå har man gjort på samma sätt som alltid" och därför kunde jag inte heller äta upp det utan slängde det.

Efter en stund så tog jag ett par fiber-rutor med ostskiva på o det gick ner.

Idag åt jag frukost som vanligt vid 11:30 tiden. Därefter tog man hand om barnen o sedan gick jag ensam till Centrum o träffa mor o syster. Klockan 19:00 hade jag beställt min favoritsallad "Ost o Skinka" med vitlöksdressing...Ställde in det i kylen igen då jag inte orkade efter ett par tuggor..egentligen bara en. bla bla.

10 min innan jag satte mig här för att blogga hade jag tagit fram tallriken igen för att äta... vad nu? Smaka inge vidare, kan ha berott på att det stått i kylen, vad vet jag. Men 3 tuggor + en bit tomat...sedan var det bara att slänga det oxå.

Allvarligt? Så här har jag aldrig gjort tidigare o jag har varit sjuk förr oxå... Men hey. what 2 do... :) Jag lider ingen nöd i alla fall, kroppen utnyttjar väl det jag har till att återställa mig o det enda jag behöver är vätska =)


Aja, detta var väl inget intressant precis men det var det enda jag hade att berätta......typ




Jo!! JAG HAR FÅTT HEM MINA TÅRTGREJJER!! Och beställt nya.. REna julafton här hemma! Och sedan ska jag önska mig en kurs i tårtdekoration i 25års present :) LOVE LOVE LOVE !!!




Maginfluensa, m-värk....

Ja, illamåendet var inte pga mensvärken utan pga KRÄKSJUKAN =)
Nu på 3:e dagen så sitter jag här o har m-värk för den kom när maginfluensan hade lugnat ner sig. Detta har resulterat i att jag för första ggn idag har fått i mig varmakoppen...Trotts att jag inte har någon matlust.  Misstaget jag gjorde första dagen av influensan var att äta en pizza o ni kan ju bara gissa vart den hamna... :)

Magen är svullen o öm, jag har ont titt som tätt i magen o det verkligen hugger till.
Maken är hemma o sköter om äldsta flickan som oxå fått influensa.


Nu rycker Elsa i mig, ska se vad hon vill =)


Uppdate: : Fanny stod av sig själv idag utan att hålla i sig o tog ett steg innan hon föll. COOOOLT !
Och Elsa går omkring o tror hon kan komma undan med saker....haha, fortfarande inte sååå snabb som hon verkar tro



Aja....
Hörs senare eller så = )

ont, öm, trött, illamående..men vart r du?

Just nu är jag så irriterad. Känns som om du ska komma hela tiden men precis som alla andra ggr är du inte där.
Du har ingen orsak att inte komma då det inte finns/fanns något som haft chans att stoppa dig.
Eller är jag som Jungfru Maria ?



Vad pratar jag om? Nån som kan gissa ?

Så Negativ, Stackars kille..!!

Snackade med en typ "kallar henne varken kompis, blivande släkting eller så" och typen pratade bara om negativa saker ang sin man. Det var problem hit o det var problem dit. Typen tror hon är störst bäst o vackrast o att hon överglänser alla? Samtidigt så har typen inställningen att "hon är översmart" Allvarligt ? Pratar i ett o man får hoppas att typen håller tyst en sek, fast den längtan är ju som att längta efter snö till Jul..... ?

Vissa saker i ett förhållande är inte självklart eller hur man kan förklara det. Man kan inte veta exakt allt. Den här typen tror att bara för att hennes föreställningar låter vettiga så är det konstigt o något stort fel när det inte blir så?! Typen är olycklig. Men jag tycker inte synd om typen ett dugg, om ni skulle lyssna på typen så skulle ni hålla med mig. Eller, ni skulle vara så trötta efter att ha sett typen öppna munnen strax före ordet kommer ut. Typen liknar en annan typ...hm... shit... Tänk om den lilla typen gifter in sig , ALLVARLIGT!!!! NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ


*Anna vaknar kallsvettig o inser att hon fortfarande sitter vid datorn o skriver*


NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!





Åh, vad jag längtar tills min man kommer hem! Har inte ätit en måltid sedan frukost.. eller jo, har väl stoppat i mig fel saker som runnit rakt igenom, ingenting som gett mig energi eller mättnadskänsla....
Tänkte btw göra tacos....det blir man mätt på ;)


Aja, talk later eller i morrn :P *asg*

Idag mår jag illa!

Alla kvinnors bästa vän *not* anländer i morrn för min del. Jag är svullen i magen, mår illa o nära inpå skakis. Har ätit helt fel saker bara för att äta det, har ingen disciplin alls. Dricker o äter...Iofs så är barnen så busiga nu förtiden att man får inte en lugn stund när de är vakna, kanske är det som gör att man mår dåligt. Syftar då på att jag inte hinner göra någon riktig mat som jag kan bli mätt på.

Låter barnen sova en timma, de är så stora nu o sover de längre somnar de inte ikväll. Det är fredag o då vill man sitta vid tv:n o njuta o kanske prata med maken lite då o då. Men bara ha sin egen tid, förr visste jag inte att man kunde sakna den tiden, det var ju så mysigt att bara umgås med barnen.. Men nu så har den känslan hunnit ikapp mig.

Så fort de vaknar nu så ska jag leka o underhålla dem så de är nöjda o somnar gott klockan 21, senast 22...Fanny brukar somna tidigt men vakna igen o inte vilja somna om. Detta måste vi lära henne att så kan hon inte hålla på. Man blir tokig när ungen somnar 20:00 o vaknar 23 o sedan ska vara vaken till 02...det är inte bra för henne o inte för oss föräldrar heller. NEJ! Disciplin o lite mer ordning ska det vara.

Fast Fanny somnade om igår efter att hon vaknat. Vaggade henne lite i famnen, hon pruttade lite o sedan kunde hon somna om..


GIck upp klockan 09 idag för att barnen måste komma in i någon slags rytm igen. Men de kräver ju mer nu då de blir äldre, Elsa Springer omkring o drar i saker o Fanny ställer sig vid gåvagnen o går nåra steg...Det har gått så fort. Det FAnny lärt sig nu (januari 09) lärde sig Elsa i september 08. Fanny är inte ens ett år "okorrigerat" ännu o kan göra så mycket...

Usch, nu blev det en massa ordbajs men ni snappar nog upp lite ändå ;)

Jag fortsätter:


De senaste nätterna har jag inte kunnat somna för att jag legat o fantiserat om alla tårtor jag ska baka o dekorera. Längtar allra mest till dopet, jag ska försöka mig på att göra en fin tårta med SockerPasta. Har sån fin bild i huvudet på hur den ska se ut så jag hoppas verkligen att jag lyckas.

Btw så har jag fått den skickat nu så jag kan hämta allt jag behöver på posten... SKa nog göra det idag eller i helgen..
kan ändå inte baka något förrän om 1.5 vecka....



Nu ska jag göra mig lite fin så jag kan ta barnen på en promenad för att handla lite stuff till ikväll.


skriver kanske mera senare.


ANNA!!!!


>>>>>>>>ANNA<<<<<<<<<<<

10:00 Vaknade jag o likaså barnen. Vi steg upp.
11:00 Barnen är färdigmatade o har hunnit få 3nya blöjor. Elsa åt 120ml välling o en stor burk med fullkornsgröt., Fanny åt en grötburk.
12: Reprisen från unga mödrar som jag bara måste få se på.
12:40 Kommer Pappa Dennis upp o tar hand om barnen medans jag kryper ner i sängen o vilar en stund.

15:16: Barnen har ätit mera mat o sov middag. Föräldrarnas egen tid har börjat :) Kaffe!




Dagen har börjat bra o den kommer sluta bra oxå. Vi ska festa lite för att det är Dennis sista semester dag innan arbetet o festa kan ju vara trevligt, även om man önskar att festen vore för att han skulle vara ledig 2 veckor till ;)


Skriver mer senare..........


Slippa förklara sig.

Jag läste precis i min väninnas blogg. Det handlade bl.a om att man skriver något som andra uppfattar direkt som något helt annat än det som skribenten skrev/menade. Har varit i samma sits. Jag har varit för ärlig o så har jag tänkt att "ne, det kanske tas på fel sätt, eller nej, de kanske tror jag skriver om dem" osv... o så ändrar man o så blir det en rad i bloggen istället för den där massan man velat skriva o tala om.

Jag har gjort så många ggr. Denna skribent jag talar om hade inte gjort så exakt dåra , men jag har gjort det i tidigare bloggar o man blir kokko tillslut. NU SKA JAG SKRIVA MINA RADER o andra kan tolka det bäst de vill.


Gumman, du vet vem du är. Om något kan hjälpa dig att få le´o känna dig som en normal människa är det inge sjukt. Det är det bästa du kan göra. Du är bland de starkaste. DU VINNER!!!


Docka som bebis..

Såg precis en dokumentär om människor som köper dockor som är verklighetstrogna. De beställer dem efter sina egna tankar på hur de ska se ut.
Många kan tycka att det är helt sjukt med folk som går omkring med dockor i barnvagnar eller kör bil med en docka i barnstol. MEn jag kan inte finna varken något skrattretande eller sjukt i det. Om det nu inte gäller sexuella sjuka fantasier.

Men en kvinna som inte kan få barn o saknar det? En mor som velat haft fler barn men inte fått det?

Vet inte hur jag ska beskriva det då det kommer låta sjukt i vissas öron, får bara hoppas att den som tycker som jag förstår vad jag menar.

Jag vet ett antal kvinnor som skulle må bra av att titta o hålla en docka då o då. Känslan av att hålla någon i famnen.
Skulle bli så mycket mer avslappnat om dessa kvinnor fick en docka.. Även om de inte går ut o går med den så kan de i alla fall krama den o bara njuta.

Mmmm.... Så folk runtomkring.. Jag dömer er inte om ni saknar barnet som aldrig kom/Barnet som inte fick komma/Barnet som försvann.

Homosexuallitet o Giftemål i kyrkan...

Nä, ska inte skriva om varken det ena eller andra.



Vad har dagen bjudit på so far?

10:00 Vaknade jag o båda de små
10:50 har båda barnen fått i sig mat o det är dags för mig att äta.
----Leker o busar med barnen mina---

12:00 kikar efter dekorationer till tårtorna som jag ska göra till lillans 1årsdag o dopdag. Blev inte som jag tänkt mig men det återstår att se om  man kan använda lite "magi" ändå.
13:10 vaknade maken efter en härlig sovmorgon o självklart var han superhungrig o lagade lite pasta.
Som vi båda njöt av.

---Barnen sover sen lunch/middag---

14:45 vaknar storasyster "äldsta flickan" o vill ha mat.
15:10 går maken går o postar inbjudan till dop o födelsedagskalaset.

Själv sitter jag här o bloggar....med brist på fantasi men tillräckligt för att försöka locka folk till min blogg. Ingen får ta illa upp pga rubriken då den är helt harmlös från min sida. Får se om den funka att locka till sig folk.!


*Ha en underbar dag allihopa*

Brrr* Kallt värre!!

Varför ska det vara så kallt????? Och varför kom snön nu o inte på Julafton??? VARFÖR VARFÖR !!!

Barnen lät oss sova ut till 11 idag...de verkar tycka om att sova , kanske är det vårat fel ? ;) hehe

Vet inte vad man ska göra idag, gå ut o gå känns inte så lockande o inte heller så schysst gentemot barnen.

Fanny går runt soffan, hon är alltså SNART 8 månader..."korrigerat" egentligen är hon 11 månad o fyller faktiskt år den 24 Januari... Kalas kalas!! Ska försöka boka en lokal så här sent. KOmmer så mycket folk så man får inte plats i våran 81kvm lilla 3:a

Är btw inne på min 2:a kaffekopp, det var extra gott idag =)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Majsgröt..hel-gott för er som vill testa. Köps på barnmats-avdelningen.. "nestle"....mmmm, godis gott LOVAR!
Naturdiet Choklad är mums "Nougat-choklad" och även Smoothies "MangoPersika".... Sååå gott o det sätter verkligen fart på magen... På 8 veckor gick jag ner 7 kilo....men nu är man inte lika duktig..har väl gått upp men ligger väl på minus - 5kilo i alla fall....


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


SKa ta hand om mina kära små nu.... Skriver mer senare...Maybe

Lite nyårsbilder...



Innan man druckit 3 drinkar för mycket...:P





Syrran o jag..



Näää, bilden togs för snabbt....

RSS 2.0