IDIOT!

Idag, ja det är en bra dag på sätt o vis. Samtidigt som man kan sörja endel!

Fick veta något som jag bara längtat efter att få veta.

I ett förhållande ska man stötta varandra och lyssna på varandra BLAND ANNAT. Men om en bara klagar på den andra HELA JEVLA tiden och inte ser något positivt alls. Samtidigt får man Den andra att känna sig Dum och som en riktig looser. VAD ÄR DET FÖR LIV????? Det är bara en person som styr o ställer, klagar och begär. Medans den andra sitter och bara tittar...

Så idag ÄNTLIGEN har man brutit med varandra. Men då är det den partnern det är synd om, den som vill satsa o försöka mera för denna partnern har ju inte skött sig som den ska i förhållandet... EH??? Detta är även den partnern som blitt kränkt, dumförklarad av den som denna partnern älskar... ÄR KÄRLEKEN BLIND ELLER???


H*n älskar inte dig, du kämpar i onödan! När Partnern ser fel o åter fel hos den andra o inte älskar en tillräckligt för att viga sitt liv åt denne då är det inte kärlek! STACKARS DIG! Jag hoppas du kommer till insikt snart, du betyder för mycket för att vi andra inte ska bry oss.!

Släpp ****** nu!



Vll påpeka att partnern som blitt dumförklarad o klagad på är den finaste , snällaste, goaste och bland de mest lättomtyckta personerna jag träffat. Dumpa skitnissen nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0